Gegarandeerd veilig boeken Aangesloten bij de ANVR Aangesloten bij het Calamiteitenfonds

Over ons

Corendon.com: vliegtickets tegen de laagst mogelijke prijs!

Een losse vlucht, of een retourvlucht boeken en toch niet teveel betalen? Dan ben je bij Corendon.com aan het juiste adres! Bij ons boek je een vliegticket tegen de laagst mogelijke prijs.

Corendon.com: 24/7 bereikbaar

Boek op ieder gewenst tijdstip jouw vliegticket eenvoudig en snel online. Je bent niet afhankelijk van openingstijden en boekt op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Op www.corendon.com ervaar je het gemak van onze eenvoudige en snelle boekingsservice!

Telefonisch boeken?

Natuurlijk is telefonisch boeken ook mogelijk. Corendon.com heeft haar eigen reserveringssysteem. Dit zorgt ervoor dat onze ervaren medewerkers direct kunnen nakijken of het door jou gewenste vliegticket beschikbaar is. Als een gewenste vertrekdatum niet (meer) boekbaar is, dan kunnen wij je direct via het systeem een alternatieve vertrekdatum bieden waarop het vliegticket wel beschikbaar is.

Onze enthousiaste en servicegerichte medewerkers zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 23 751 06 00

Facts

Corendon.com is onderdeel van Corendon International Travel BV. De onderneming is in 2000 opgericht als Turkije-specialist. Nu, ruim twintig jaar later zijn wij één van de snelst groeiende en toonaangevende reisorganisaties met bestemmingen in meer dan twintig landen, zoals bijvoorbeeld Ibiza en Curaçao.. Een succesvol bedrijf dat bestaat uit een touroperator, airlines en eigen hotels & resorts in binnen- en buitenland. Ondernemend en vernieuwend met steeds één doel voor ogen: de beste reiservaring voor onze klanten tegen de scherpste prijzen.

Onze stevige marktpositie danken we aan onze no-nonsense mentaliteit, de sterke handelsgeest en knowhow van de reisbranche. Met lage overheadkosten bieden we de beste prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets luidt onze slogan: Altijd de beste vakantiedeals!

Naast Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Hotels & Resorts behoren ook Corendon Groepsreizen, GOfun jongerenreizen, By June en Stipreizen tot Corendon. By June biedt kleinschalige accommodaties aan voor de individueel ingestelde reiziger. 

CORENDON AIRLINES

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines (XC). Thuishaven van de luchtvaartmaatschappij is Antalya in Turkije. Corendon Airlines biedt directe vluchten aan naar 165 luchthavens in 65 landen met een eigen vloot van Boeing 737-800 en Boeing 737-800 Max vliegtuigen. In 2011 is de Nederlandse tak toegevoegd, Corendon Dutch Airlines (CD).  

De luchtvaartmaatschappij beschikt over 38 vliegtuigen, waarvan de meeste van het type Boeing 737-800. Dit toestel beschikt over 189 comfortabele stoelen aan boord. Corendon Dutch Airlines beschikt over 3 gloednieuwe Boeing 737 MAX 9 toestellen met plaats voor 214 passagiers. Daarnaast vliegt Corendon sinds november 2023 een aantal keer per week non-stop tussen Amsterdam en Curaçao met een hypermoderne Airbus A350-900.


Adresgegevens:

Postbus 349,1170 AH Badhoevedorp
KVK nummer: 34390122
BTW nummer van Corendon Airlines: NL8230.56.879.B.01